79,99€ безкабелна прахосмукачка ILIFE H11 ръчен и подов с моторизирана глава 360 градуса

За Дома

ILIFE H11 е достъпният безкабелна прахосмукачка, който ви е необходим за ефективно и безусилно почистване на дома ви с неговата моторизирана глава, въртяща се на 360 градуса.

Лек, удобен и със смучеща мощност от 16 000 Pa, той ефективно събира прах, косми и други замърсявания по всички повърхности, благодарение на моторизираната глава с два гъвкави ролки. С въртящите се колела можете да достигнете всеки ъгъл и скроно.

безкабелна прахосмукачка ILIFE H11 ръчен и подов с моторизирана глава 360 градуса

Отделяемата му батерия с капацитет от 2200 mAh му предоставя автономия до 30 минути в нормален режим, което е напълно достатъчно, за да почисти напълно вашия дом.

Троетапната му система за филтрация точно задържа най-малките частици. Практичен е и се превръща лесно в ръчен прахосмукачка благодарение на многото си аксесоари.

В момента можете да закупите прахосмукачката ILIFE H11 на намалена цена от 79,99 € чрез специално предложение на Сделка за всеки.

Вижте този прахосмукачка ILIFE H11 на Geekbuying

За да получите цената от 79,99 €, трябва да приложите промо кода NNNFRSOLDEH11 (ако той не работи вече, опитайте с NNNFRIH11 или ILIFEH11).

Безплатна доставка от Европа 🇪🇺 (без митнически такси / вече платено ДДС) Предимства на ILIFE H11

  • Гъвкавост за разнообразно почистване
  • Лек и безжичен
  • 2 режима с силна смучеща мощност
  • Отделяема батерия за многократно зареждане
  • Лесен за почистване и поддръжка Промо кодът е валиден до края на месеца (в рамките на наличностите)