Безплатен софтуер WinOptimizer 2013

Безплатни Техника

Имате чудесната възможност да изтеглите безплатно пълната версия на WinOptimizer 2013 Ashampoo. Този софтуер представлява мощна колекция от инструменти и техники, които водят до повишаване ефективността на Вашия компютър. Ashampoo WinOptimizer 2013 Ви позволява да почистите и оптимизирате компютъра си с цел получаване на по-добра скорост.  

Софтуера разполага с възможности за почистване на ненужни файлове, интернет следи, управлява програми и процеси, прави анализ на вашата система и оптимизира голяма част от параметрите й. Като цяло характеристиките на софтуера са по-добри от тези на CCleaner.

За пълната версия на Ashampoo WinOptimizer трябва да отидете на страницата на издателя Ashampoo и да кликнете върху "Free Download". След като изтеглянето завърши ще бъдете помолени за вашият имейл адрес, на който ще получите имейл с линк за активиране и при кликване ще се върнете на страницата на сайта, където след попълване на име, държава и дата на раждане, кодът за активиране на софтуера се появява.