799 € мощна електрическа тротинетка JOYOR S10-S с 2 двигателя 1000W (до 65 км/ч).

Техника

За опитни потребители, ето предложение, което ви позволява да закупите мощната електрическа тротинетка JOYOR S10-S на изгодна цена, която, с двата си двигателя 1000W, ви дава възможност да достигате скорост до 65 км/ч!

Мощна електрическа тротинетка JOYOR S10-S с 2 двигателя от 1000W
Мощна електрическа тротинетка JOYOR S10-S с 2 двигателя от 1000W

Електрическата тротинетка JOYOR S10-S е проектирана да ви предложи изключително преживяване по време на шофиране. С няколко литиево-желязо-фосфатни батерии с голям обем може да измине до 85 км с едно зареждане. Благодарение на интелигентното управление на батерията чрез LCD екрана, можете да следите състоянието на батерията и да бъдете предупредени веднага при проблем.

Всеки аспект на S10-S е мислен с оглед на простота. Каросерията на тротинетката, компонентите и аксесоарите използват геометричен дизайн, който акцентира върху полезността и потребителското удобство. Едно леко натискане на бутон е достатъчно, за да включите тротинетката, а червените дизайнерски бутони придават съвременен вид. S10-S е проектирана да изглежда приятно и да предоставя приятно преживяване.

Здравата каросерия на тротинетката е направена от аерокосмически алуминий, който има ниска плътност и висока структурна здравина. Той също така предлага отлична топлопроводимост и устойчивост на корозията за увеличена устойчивост.

За да ускорите, просто натискайте леко педала и регулирайте натиска, докато достигнете удобна скорост.

Фаровете са от съществено значение за нощните пътувания. S10-S разполага със супер ярки фарове с мощност 1,1 W с обхват до 6 метра, гарантирайки вашата безопасност.

Големите гуми с диаметър 10 инча отпред и отзад осигуряват отлична абсорбция на удари и неплъзгащи се жлебове. В комбинация с безчетков мотор DC от 2 x 1000 W за стабилна мощност.

Промоция за електрическата тротинетка JOYOR S10-S
В момента Geekbuying предлага промоция за електрическата тротинетка JOYOR S10-S. С използване на промо код, можете да я закупите на намалена цена от 799 €.

Вижте тротинетката JOYOR S10-S на Geekbuying

За да платите цената от 799 €, приложете отстъпка, като въведете промо код NNNFRJSS (опитайте също така кода NNNFRJSS, NNNFRJOS10, или NNNJOYORS10)

JOYOR S10-S НАЙ-НИСКАТА ЦЕНА! Сравнете цените на официалния уебсайт (промо код BONPLAN),

Безплатна доставка от Европа (ДДС вече е платен). Спецификации JOYOR S10-S

Вижте тротинетката JOYOR S10-S на Geekbuying