139€ безкабелна прахосмукачка ILIFE W90 (сухо и мокро почистване, самопочистваща се)

За Дома

ILIFE W90 представлява отлична възможност за безжично почистване на подовете ви със своя трипътен система за почистване – прахосмукачка, за сухо и мокро и самопочистване, всичко в едно, на цена от 139 евро.

ILIFE W90 – Безжичен подов прахосмукачка Почистването на вашите подове никога не е било толкова лесно с ILIFE W90, безжичен подов прахосмукачка със система за почистване 3-в-1. Този универсален уред ви позволява да почистите всичко с едно движение, независимо дали става въпрос за течни или сухи замърсявания.

ILIFE W90 предлага функции за подметане, миене и прахосмукване, което означава, че той може ефективно да почисти замърсяванията на пода, независимо дали те са мокри или сухи. Не е необходимо да използвате няколко уреда, за да постигнете безупречни резултати – ILIFE W90 прави всичко с едно движение.

Самото почистване на уреда е лесно благодарение на цикъла на еднократно автоматично почистване. С натискането на един бутон, ILIFE W90 лесно премахва праха, космите и боклуците от валяка за почистване за по-малко от минута, без да налага ръцете ви да се докоснат до замърсяванията. Това означава, че вашият прахосмукачка винаги е готов за работа.

Самото почистване на уреда е лесно благодарение на цикъла на еднократно автоматично почистване

ILIFE W90 разполага с интелигентни вокални и светлинни индикации в реално време, които ви упътват през целия процес на почистване. Тези индикации ви помагат да използвате уреда по-ефективно, като го правят достъпен за всеки, независимо от възрастта.

Една от ключовите черти на дизайна на ILIFE W90 е неговата двойна система от резервоари. Тази характеристика гарантира, че чистата и мръсната вода винаги се държат разделени. Така можете да бъдете уверени, че подовете ви винаги се мият с чиста вода, без замърсявания от предишното прахосмукачване.

ILIFE W90 разполага с батерия с голям капацитет от 3000 mAh, която му позволява да работи до 30 минути без прекъсване. Този голям резерв от енергия прави почистването на дома ви по-лесно от всякога. Няма нужда от често зареждане по време на почистване.

В момента Geekbuying предлага най-ниската цена за прахосмукачка за сухо и мокро почистване ILIFE W90 в своя склад в Европа, като приложите кода, уредът ви струва само 139 евро.

Вижте предложението за ILIFE W90 на Geekbuying

За да закупите уреда на цена от 139 евро, трябва да въведете промо кода NNNFRIW90 (ако този код вече не работи, опитайте с кода 7QWRYM5T).

Безплатна доставка от Европа 🇪🇺 (без митнически такси / вече платено ДДС)